Stimati clienti, in perioada 29.07 - 15.08 trecem printr-un proces de reorganizare. Astfel, in aceasta perioada nu putem prelua comenzi telefonice. Comenzile inregistrate pe site vor fi confirmate si livrate incepand cu 16.08.2014. Pentru orice probleme va rugam sa ne contactati prin email la contact@asternuturisiprosoape.ro Echipa Asternuturi si Prosoape va multumeste pentru intelegere!

Pilote

Pilote - de vara, iarna, 4 anotimpuri, cu umplutura sintetica sau puf si pene de gasca

Comanda online pilote de vara - iarna, pilote 4 anotimpuri, pilote hipo alergenice. Pilote de calitate, pentru 1 sau 2 persoane, matlasate, cu fata din bumbac sau microfibra pentru un somn fara griji.

Materiale Naturale
Pilote de puf de gasca, pene de gasca, de cea mai buna calitate ( Ungaria ), invelis din bumbac, luxoase, usoare si confortabile, fabricate cu atentie la detalii pentru durabilitate si eleganta. Materialele naturale lasa pielea sa respire, preiau / absorb umiditatea corpului in timpul noptii si o elibereaza ziua, regularizeaza temperatura corpului in timpul noptii.

Materiale Sintetice
Un compromis intre Confort, Durabilitate si Pret accesibil. Pilote cu umplutura sintetica, practice, usoare si confortabile, pret accesibil.

Produse 1 pana la 18 din 28 total

per pagina
Seteaza directie ascendenta
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Produse 1 pana la 18 din 28 total

per pagina
Seteaza directie ascendenta
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Viziteaza magazinul AsternuturiSiProsoape.ro pe ShopMania