0
Cosul Meu: 0,00 RON

Nu aveţi nici un produs în coş.

Sub total: 0,00 RON

Stimati clienti, momentan nu putem prelua si nu putem onora comenzi. Va multumim pentru intelegere!

SC AMI COMPUTERS SRL
Adresa sediu social:
Str. Frunzisului, nr.13, bl. C4, ap. 19, Cluj-Napoca, jud. Cluj
CUI: RO23365553
Nr. Reg. Com: J12/798/2008
Banca: ING
Cont RON: RO12 INGB 0000 9999 0247
Capital social: 200 lei
Contact:
-          e-mail: contact@asternuturisiprosoape.ro
-          tel: 0774 699 581

Contract la distanta

Prezentul contract se incheie intre SC AMI COMPUTERS SRL, societate comerciala care administreaza site-ul http://www.asternuturisiprosoape.ro si clientii sai, si are ca obiect vanzarea de produse prin intermediul magazinului on-line www.asternuturisiprosoape.ro
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor acestui contract. Recomandam citirea cu atentie a acestora. AMI COMPUTERS isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Conditii comerciale " din subsolul paginilor site-ului si in pasul 2 al formularului de comanda.
AMI COMPUTERS declara faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare, dar si a legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

1.      Definitii:

In conformitate cu Ordonanta nr.34/2014 Art.2, urmatoarele expresii si termini se definesc si vor fi utilizati pe parcursul acestu contract dupa cum urmeaza:

 1. Consumator – orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, asa cum sunt definite la art.2 pct.2 din Ordonanta Guvernului nr.21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
 2. Profesionist – orice persoana fizica sau juridical, publica sau private, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industrial sau de productie, artizanale ori liberale in legatura cu contractile care intra sub incidenta O.U. 34/2014, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia;
 3. Produs – orice bun corporal mobil, cu exceptia bunurilor vandute prin executare silita sau valorificate ca urmare a aplicarii prevederilor legale;
 4. Produse realizate conform specificatiilor clientului – orice produse care nu sunt prefabricate, realizate pe baza optiunilor individuale sau a deciziei clientului;
 5. Contract de vanzare – orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusive orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii;
 6. Contract la distanta – orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusive a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractual;
 7. Suport durabil – orice instrument care permite consumatorului sau profesionistului sa stocheze informatii care ii sunt adresate personal, intr-un mod accesibil pentru referinte ulterioare pentru o perioada de timp adecvata, in vederea informarii, si care permite reproducerea neschimbata a informatiilor stocate (suport de hartie, e-mail, CD, DVD, etc.);

2.      Momentul incheierii si durata contractului:

Momentul incheierii prezentului contract il constituie momentul confirmarii comenzii trimise de dvs. prin intermediul site-ului www.asternuturisiprosoape.ro de catre AMI COMPUTERS, prin e-mail. Copia pe care o primiti in mod automat pe email in momentul in care inregistrati comanda online, nu reprezinta confirmarea comenzii.
In cazul in care prezentul contract se incheie prin intermediul telefonului, veti primi o copie a contractului si a comenzii efectuate pe e-mail-ul furnizat de dvs. Pentru a putea fi considerat incheiat contractul dintre parti este nevoie de confirmarea dvs scrisa. In acest scop, dupa primirea e-mail-ului cu datele contractului si comanda efectuata, dvs trebuie sa ne trimiteti un e-mail pe contact@asternuturisiprosoape.ro prin care va dati specific consimtamantul pentru continuarea contractului si livrarea produselor.
Durata prezentului contract este de la momentul confirmarii comenzii de catre AMI COMPUTERS, prin e-mail, pana la momentul in care dvs sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de catre dvs, intra in posesia fizica a produselor comandate sau pana la rezilierea lui de catre una dintre parti.

3.      Rezilierea contractului:

Rezilierea prezentului contract se poate face de catre consumator prin exercitarea dreptului de retragere conform punctului 4 sau de catre AMI COMPUTERS SRL in cazul in care comanda contine produse cu pret derizoriu asa cum este el definit in Codul Civil art. 1665, produse care nu se mai fabrica, produse indisponibile (cu stoc 0, atat la AMI COMPUTERS SRL cat si la furnizorii acesteia) sau in cazul in care comanda este efectuata de catre un client care a refuzat in trecut sa ridice comenzi confirmate sau si-a exercitat dreptul de retragere de mai multe ori sau pentru oricare alt motiv. In cazul in care contractul este reziliat de AMI COMPUTERS clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor companiei AMI COMPUTERS fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de firma de la acest client.

4.      Dreptul de retragere:

Conform legislatiei din Romania, cu exceptia situatiilor specificate in O.U.34/2014 art.16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta, fara a fi nevoie sa isi justifice decizia. Perioada de retragere expira in termen de 14 zile calendaristice din ziua in care dvs. sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de catre dvs., intra in posesia fizica a produselor.
Conform art. 16 lit. e), sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce proveste contractele la distanta produsele care nu pot fi returnate din motive de igiena. Tinand cont de acest lucru si de faptul ca produsele comercializate de AMI COMPUTERS sunt produse de folosinta intima, va puteti exercita dreptul de retragere doar in cazul in care produsele nu au fost folosite (nu s-a dormit in ele, nu au fost spalate, etc.).
In conformitate cu O.U.34/2014 art.11 aveti urmatoarele drepturi si obligatii:

 1. Exercitarea dreptului de retragere:
  Inaintea de expirarea perioadei de retragere, dvs. trebuie sa informati AMI COMPUTERS cu privire la decizia dvs. de retragere din contract. In acest scop, puteti alege una dintre urmatoarele variante:
  a. puteti folosi formularul de retragere pus la dispozitie aici.
  b. puteti face orice alta declaratie neechivoca in care sa va exprimati decizia de retragere din contract pe care trebuie sa o trimiteti in format electronic la adresa de e-mail: contact@asternuturisiprosoape.ro.
  In cazul ambelor variante de informare, veti primi confirmarea de primire a formularului de retragere, respectiv a declaratiei, pe adresa de e-mail comunicata la efectuarea comenzii.
 2. Efectele retragerii:
  Exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale, dupa caz, de a executa contractual la distanta si/sau de a incheia un contract la distanta, in cazul in care comanda efectuata a fost confirmata, respectiv ambele parti si-au dat acordul pentru inceperea contractului.
 3. Obligatiile AMI COMPUTERS in cazul exercitarii dreptului de retragere:
  In conformitate cu legislatia in vigoare, AMI COMPUTERS va rambursa toate sumele incasate de la dvs, in cel mult 14 zile de la data la care am fost informati in scris de decizia dvs. de exercitare a dreptului de retragere. In cazul in care comanda contine mai multe produse, si doriti sa va exercitati dreptul de retragere doar pentru o parte din ele, contravaloarea taxei de livrare va va fi rambursata proportional cu numarul produselor (in cazul in care aceasta taxa a fost incasata de AMI COMPUTERS). Modalitatea de restituire a sumelor se va alege cu acordul dvs.
  Ne rezervam dreptul de a amana restituirea banilor pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii. In cazul in care ati ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de noi, ne rezervam dreptul de a nu va restitui costurile de livrare.
 4. Obligatiile consumatorului in cazul exercitarii dreptului de retragere:
  In conformitate cu legislatia in vigoare, aveti obligatia sa returnati produsele in decurs de maxim 14 zile de la data notificarii exercitarii dreptului de renuntare. Produsele se vor returna in acelasi mod in care au fost livrate si ambalate corespunzator. Conform O.U.34/2014 art.14 alin.2 “Consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor.”
  De asemenea, in conformitate cu O.U.34/2014 art.14 alin.3, “Consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora.”
  Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in legislatia romana privind regimul juridic al contractelor la distanta si protectia consumatorilor. Pentru orice detalii sau neclaritati privind retragerea, va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@asternuturisiprosoape.ro sau la numarul de telefon: 0774 699 581.

5.      Raspunderea pentru produse si servicii:

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator/ importator autorizat in limita stocului disponibil. In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita aducerea produsului la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, conform art. 10, din legea nr. 449/2003. Reclamatiile referitoare la lipsa de conformitate se vor face in forma scrisa, la adresa sediului social sau prin e-mail la adresa contact@asternuturisiprosoape.ro.
AMI COMPUTERS si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania.

6.      Limitarea raspunderii pentru preturi:

Preturile prezentate includ TVA (in cuantumul procentual stabilit prin legislatia in vigoare aplicabila), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru.
In cazul in care unuia sau mai multor produse le sunt aplicate mai multe promotii in acelasi timp (discounturi, cadouri, pachete promotionale, etc.) se aplica o singura promotie – cea cu valoarea cea mai mare in momentul achizitionarii de catre client a acestui / acestor produs(e). In cazul comenzilor cu valoare totala mare, AMI COMPUTERS poate oferi discounturi suplimentare clientilor sai, cuantumul acestora fiind comunicat in momentul confirmarii comenzii de catre AMI COMPUTERS. In cazul acordarii de discounturi suplimentare, daca se doreste retragerea partiala sau totala din contractul de vanzare on-line, conditiile initiale de acordare a discountului suplimentar si implicit conditiile initiale ale contractului se modifica. In acest caz, avand in vedere faptul ca discountul s-a oferit tinand cont de valoarea initiala a comenzii, daca se doreste retragerea partiala din contract, discountul oferit la valoarea totala a comenzii nu se mai acorda, considerandu-se ca s-a renuntat la contractul initial. Factura emisa pentru comanda initiala se va storna integral. Produsele ramase in custodia clientului (care nu au fost returnate) vor face obiectul unui nou contract de vanzare (considerandu-se o comanda noua) si vor fi facturate la pretul de lista (fara alte discounturi suplimentare).

7.      Limitarea raspunderii pentru livrarea produselor:

Livrarea produselor se va face doar pe teritoriul Romaniei in cel mai scut timp posibil de la data incheierii contractului. Termenul uzual de livrare este de 2 – 3 zile lucratoare, putandu-se prelungi in cazuri exceptionale cu acordul clientului, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data incheierii contractului. Exceptie de la termenul uzual de livrare fac produsele Cottonissima pentru care termenul uzual de livrare este de 2-6 zile lucratoare si produsele Billerbeck la care este specificat alt termen de livrare la sectiunea "Caracteristici/Dimensiuni - Termen de livrare ", pentru acestea termenul de livrare fiind de 30 de zile lucratoare. Pe langa tariful perceput de AMI COMPUTERS pentru produse sau servicii, se poate solicita clientului plata unui tarif de livrare.
Livrarea produselor se efectueaza prin firma de curierat cu care AMI COMPUTERS a incheiat contracte de colaborare. Taxa de livrare pentru comenzile la care valoarea cumulata a produselor este mai mica de 450 RON (TVA inclus) este de 19 RON(TVA inclus). Pentru comenzile la care valoarea cumulata a produselor este mai mare de 450 RON (TVA inclus), transportul este suportat de AMI COMPUTERS.
Pentru mai multe detalii consultati site-ul firmei de curierat: Fan Courier.
AMI COMPUTERS nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa AMI COMPUTERS, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii.

8.      Limitarea raspunderii pentru plata:

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.asternuturisiprosoape.ro presupune o obligatie de plata din partea clientului. Dandu-va acordul pentru finalizarea si trimiterea comenzii catre noi acceptati explicit plata contravalorii produselor si a serviciilor de transport, acolo unde este cazul.
Plata produselor comandate si a serviciilor de transport, acolo unde este cazul, se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Aveti la dispozitie urmatoarele metode de plata:

a. Ramburs:
Puteti alege acest sistem de plata in cazul in care doriti sa achitati contravaloarea comenzii doar in momentul livrarii coletul la adresa specificata. Ne rezervam dreptul de a solicita plata partiala sau totala in avans indiferent de valoarea comenzii.
In cazul persoanelor juridice limita maxima pentru care se poate alege modalitatea de plata ramburs este de 4999 RON. Plata produselor si a transportului se va efectua la curier in momentul primirii coletului la adresa dumneavoastra in baza facturii trimise. In momentul emiterii facturi fiscale veti primi un exemplar al acesteia pe adresa de e-mail comunicata la efectuarea comenzii pe site. In conformitate cu articolul 155 din Codul Fiscal, nu mai sunt necesare semnarea si stampilarea facturii, prin urmare, factura primita pe e-mail si printata poate fi considerata exemplar original.
La primirea coletului trebuie sa achitati numai suma inscrisa pe factura, in cazul in care livrarea se face cu firma de curierat cu care AMI COMPUTERS are contract. In cazul in care ati optat pentru livrarea produselor cu alta firma de curierat decat cea agreata de noi, veti avea de achitat odata cu livrarea produselor si costurile de transport. In cazul in care ati ales livrarea standard prin firma de curierat cu care AMI COMPUTERS are contract, nu aveti de achitat alte sume decat cea inscrisa pe factura/comanda, in cazul in care vi se pretinde achitarea unor sume suplimentare va rugam sa ne contactati. In plus, la achitare trebuie sa primiti o CHITANTA de la firma de curierat ca dovada a platii. In cazul achitarii produselor in sistem ramburs firma AMI COMPUTERS nu poate emite Chitanta Fiscala pe numele Dvs.,curierul trebuie sa va inmaneze o CHITANTA pe care trebuie sa fie specificat in mod citet "INCASAT PENTRU AMI COMPUTERS - CLUJ-NAPOCA " suma incasata si data la care s-a achitat rambursul. In cazul in care CHITANTA nu contine aceste elemente va rugam sa nu o acceptati si sa ne contactati telefonic.

Persoanele juridice care nu pot accepta acest sistem de incasare/plata din diverse motive interne vor trebui sa aleaga una din optiunile de plata de mai jos!!!

b. Ordin de plata sau depunere numerar in cont:
Prin aceasta modalitate de plata puteti achita integral comanda facuta de la orice Banca. In acest caz termenul de livrare incepe din momentul intrarii banilor in cont sau de la data la care se trimite ordinul de plata stampilat de banca sau chitanta de depunere a numerarului pe adresa contact@asternuturisiprosoape.ro.
Este obligatoriu sa faceti plata cu aceleasi date de identificare (nume, adresa, etc.) cu care ati facut si comanda. De asemenea, va rugam sa specificati pe ordinul de plata numarul facturii proforme sau al comenzii.
In cazul in care alegeti sa platiti prin ordin de plata sau depunere de numerar aveti nevoie de urmatoarele date:

S.C.AMI COMPUTERS S.R.L.
Sediul social: Str.Frunzisului nr.13 bl.C4 ap.19 Cluj-Napoca
 
CIF RO23365553
Nr.Reg.Com.: J12/798/2008
Banca ING Sucursala Cluj
Cont: RO12 INGB 0000 9999 0247 6523

c. On-line cu card bancar:
Plata cu ajutorul cartii de credit online, prin selectarea procesatorului de plati online din formularul de comanda se considera plata in avans.  In acest caz, AMI COMPUTERS va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea, va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.
In momentul de fata clientii pot alege efectuarea platii prin intermediul procesatorului de plati online MobilPay (pentru orice probleme, nelamuriri sau detalii suplimentare accesati link-ul).  Sunt acceptate toate cardurile de tip Visa si MasterCard, iar procesatorul de carduri asigura sisteme antifrauda performante, cu verificare automata si manuala si Procesare 3D Secure.

9.      Garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia legala oferita de  Legea nr. 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, si respecta Ordonanţa rep. nr. 21 din 1992 privind protectia consumatorilor.
Articolele de mai jos se aplica in cazul consumatorilor persoane fizice care dobandesc, ca destinatar final, produse obtinute de la agenti economici.
Legea nr. 449/2003, art. 5, al. 2:
“Se considera ca produsele sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare daca:
a) corespund descrierii facute de vanzator si au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat consumatorului ca mostra sau model;
b) corespund oricarui scop specific solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vanzatorului ai acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare;
c) corespund scopurilor pentru care sunt utilizate in mod normal produsele de acelasi tip;
d) fiind de acelasi tip, prezinta parametri de calitate si performante normale, la care consumatorul se poate astepta in mod rezonabil, date fiind natura produsului si declaratiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, facute de vanzator, de producator sau de reprezentantul acestuia, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului.”
Legea nr. 449/2003, art. 9: “Vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul cand au fost livrate produsele.”
Legea nr. 449/2003, art. 11, 
(1) In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului, ca masura reparatorie, inlocuirea sau repararea produsului in functie de optiunea sa, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care aceasta solicitare este imposibila sau disproportionata.
(2) O masura reparatorie va fi considerata ca disproportionata, daca ea impune vanzatorului costuri care sunt nerezonabile in comparatie cu cealalta masura reparatorie, luandu-se in considerare:
a) valoarea pe care ar fi avut-o produsele daca nu ar fi existat lipsa de conformitate;
b) importanta lipsei de conformitate;
c) daca cealalta masura reparatorie ar putea fi realizata fara un inconvenient semnificativ pentru consumator.
(3) O masura reparatorie va fi considerata ca imposibila daca vanzatorul nu are un produs identic pentru inlocuire.
(4) Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord intre vanzator si consumator, si fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele.
Legea nr. 449/2003, art. 16: “Raspunderea vanzatorului, conform prevederilor art. 9-14, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.”
Legea nr. 449/2003, art. 17: “Consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de doua luni de la data la care a constatat-o.”
Legea nr. 449/2003, art. 18: “Pana la proba contrara, lipsa de conformitate aparuta in termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezuma ca a existat la momentul livrarii acestuia, cu exceptia cazurilor în care prezumtia este incompatibila cu natura produsului sau a lipsei de conformitate.”

10.  Confidentialitatea datelor:

Accesarea site-ului www.asternuturisiprosoape.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de SC AMI COMPUTERS SRL.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, AMI COMPUTERS are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii site-ului.
Scopul colectarii datelor este: onorarea comenzilor, informarea utilizatorilor privind situatia contului si starea comenzilor, cat si pentru statistica, reclama, marketing si publicitate, prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS). Cu acordul dvs., AMI COMPUTERS poate trimite notificari privind ofertele curente prin newsletter, dar si felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. AMI COMPUTERS nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul AsternuturiSiProsoape.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date sau dezactivarea acesteia din platforma de trimitere a newsletterului. De asemenea, AMI COMPUTERS va furniza datele Dvs. cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, cu garantia, prin contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se va efectua conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing si promovare, firme de curierat.
Informatiile cu caracter personal, pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru informatii suplimentare ne puteti contactati la urmatoarea adresa de mail: contact@asternuturisiprosoape.ro

11.   Dreptul de autor:

Intregul continut al site-ului asternuturisiprosoape.ro, constand in imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea AMI COMPUTERS si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al AMI COMPUTERS a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Adresa la care ne puteti trimite notificari este contact@asternuturisiprosoape.ro

12.   Accesul la informatiile de pe site:

AMI COMPUTERS garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul asternuturisiprosoape.ro.  AMI COMPUTERS nu confera utilizatorilor drepturi pentru a descarca, de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii AMI COMPUTERS fara acordul prealabil scris al acesteia.

13.  Frauda:

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.asternuturisiprosoape.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acest site va fi considerata o tentative de frauda a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva alceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

14.  Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor:

Utilizatorii care viziteaza site-ul www.asternuturisiprosoape.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, prin aplicatia Facebook.  AMI COMPUTERS isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
AMI COMPUTERS nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii AMI COMPUTERS si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. AMI COMPUTERS nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.
Comentariile, sugestiile si recomandarile clientilor pot fi trimise si pe adresa contact@asternuturisiprosoape.ro.

15.   Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser:

Site-ul AsternuturiSiProsoape este gazduit de serverele unei terte persoane, fie aceasta fizica sau juridica, dreptul de utilizare a spatiului pe server si de folosire a serviciilor conexe fiind dobandit conform legii. Societatea AMI COMPUTERS nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. AMI COMPUTERS nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului AsternuturiSiProsoape.
AMI COMPUTERS nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul AMI COMPUTERS. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. AMI COMPUTERS isi asuma responsabilitatea fata de clientii sai de a depune toate diligentele pentru a limita sau intrerupe accesul catre site-uri care, prin natura informatiilor publicate, contravin legilor romane, insa nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru incalcarile legii de catre aceste site-uri.

16.  Litigii si dispozitii finale:

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe AsternuturiSiProsoape sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract la distanta.

Legislatie:

LEGEA 449 /2003 Privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.
OU 34/2014 privind protectia consumatorului si regimul contractelor la distanta.
OG 174 / 19.11.2008 Pentru modificarea şi completarea unor acte normative privind protecţia consumatorilor.
Legea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic
Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date