0
Cosul Meu: 0,00 RON

Nu aveţi nici un produs în coş.

Sub total: 0,00 RON

Lenjerii de pat in

Lenjerii de pat in

Inul este o fibra textila foarte pretuita pentru calitatile sale – mentine racoarea si prospetimea pe vreme foarte calda – inca din antichitate.
Lenjeriile de pat moderne din In sunt considerate luxoase si sunt foarte apreciate pe timpul verii, caci Inul absoarbe foarte bine umezeala si indeparteaza transpiratia de pe piele. Poate absorbi pana la 20% apa pana sa se simta umed materialul. La atingere, tesaturile de in pot fi moi si netede, sau aspre si tari, dupa prelucrare, iar in timp, capata o suprafata din ce in ce mai moale si placuta, dupa spalari repetate. In combinatie cu bumbacul, se obtin asternuturi de pat cu caracteristici ideale. Asternuturile vor fi o investitie pe termen lung pentru ca Inul e foarte rezistent la frecare, nu se deterioreza, rezistent la utilizare timp indelungat. Chiar si umed e foarte rezistent, fiind printre putinele textile cu rezistenta mare atat uscat cat si umed.
Comanda online lenjerii de pat de in de 1 sau 2 persoane. Lenjerii de pat de calitate superioara pentru confortul caminului tau.

Detalii despre tipurile de tesaturi gasiti aici.

Nu exista produse care sa se potriveasca cu aceasta selectie